Промотирайте вашия бизнес онлайн
SEO оптимизацияSEO или платени реклами
Платени реклами
 
Най-бързият начин за привличане на посетители към вашия сайт е използването на платени реклами от типа "плащане за клик". Един характерен пример за такива реклами са платените реклами в Google, познати под марката Google AdWords. В зависимост от сумата, която плащате, вашият сайт ще се вижда отгоре, отстрани или под останалите резултати от търсенето.
 
Google AdWords определено води до повишаване на посещенията на сайта, но това трае само докато плащате за тази услуга на Google. В противен случай трафикът ви изчезва, а това се отразява автоматично на продажбите.
 
Не бива също да забравяме, че има голям процент потребители, които при разглеждането на резултатите игнорират спонсорираните връзки.
 
 
SEO оптимизация
 
SEO оптимизацията е коренно различен начин за привличане на посетители към сайта ви. Преди всичко, той се възприема като много по-естествен, тъй като при него сайта ви излиза в общите резултати на търсачките.
 
Въпреки, че за резултатите от SEO оптимизацията трябва да се изчака известно време, техният ефект, за разлика платените реклами, е несравнимо по-дълготраен.
 
Ако търсите инвестиция с най-голяма възвръщаемост, която би повишила вашия рейтинг в търсачките и би намалила разходите ви за дългосрочни продажби, то SEO оптимизацията е най-доброто решение.
 
 
Платени реклами в комбинация със SEO оптимизация
 
Когато желаете както дълготрайни, така и бързи резултати, то в началото най-доброто решение за вас е комбинацията от платени реклами, Google AdWords иSEO оптимизация. След достигане на резултатите от оптимизацията, платените реклами могат да бъдат намалени или да станат излишни.